miercuri, 9 decembrie 2099

Totul despre PTC-Cum sa faci bani din clickuri

Ce este un ptc?

Ptc(paid to click) este un  site ce plateste utilizatorii inregistrati pe el pentru vizionarea de reclame.Este o activitate  la indemana oricui are acces la internet.Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati, sa dati click pe reclamele existente si contul va va fi creditat cu o suma de bani(de exemplu 1 cent).Nu va asteptati sa deveniti miliardari din asta dar cu rabdare si implicare se pot optine sume frumoase.Timpul alocat acestei activitati variaza desigur in functie de numarul de siteuri pe care aveti cont.Pentru un singur site sunt suficiente 3 minute pe zi.
Important de retinut este ca investitia initiala este zero! Nu exista taxe de inscriere sau comisioane.O modalitate de a creste incasarile este sa inviti si pe altii sa se inscrie cu ajutorul unui link personal.Acestia vor deveni referalii tai si vei castiga in plus in functie de activitatea lor.Banii obtinuti pot fi retrasi sau reinvestiti in inchirierea de referali.Un referal inchiriat este tot un utilizator care nu a fost invitat de nimeni pe site(s-a inscris singur).
Siteurile prezentate aici si-au dovedit  seriozitatea efectuand plati.Dovezile de plata pot fi vizualizate dupa inscriere pe forumurile respectivelor siteuri.
Pentru retragerea de bani se folosesc instrumentele de plata online PAYPAL https://www.paypal.com sau ALERT PAY https://www.alertpay.com/en/Default.aspx
carora li se va atasa un card.Crearea de conturi PAYPAL si ALERT PAY este simpla si dureaza doar cateva minute.


Lista actualizata a siteurilor PTC de top

Atentie! Datele se refera la conturile standard.Pentru nivelurile superioare limita de referali si suma platita pe reclama vizionata este mai mare.Pentru inscriere click pe banner.


1.Neobux

Plata pe reclama($)           =0,001-0,01
Suma minima de extras($)=2

Neobux este considerat liderul de piata al siteurilor de acest gen.Este lansat in martie 2008.Poti avea referali directi dupa o perioada de 30 de zile si 100 de clickuri(maxim 30 la inceput apoi numarul lor creste cu unul pentru  fiecare 4 zile vechime).Are forum in limba romana cu ghid pentru incepatori.

 
2.Clicksia

Plata pe reclama($)          =0.001-0,005
Suma minima de extras($)=1

Un site care in afara de vizualizarea de reclame are si alte modalitati de castig(inscrieri pe siteuri promovate ,traffic exchange,si promovare publicitara).Clicksia este un site de elita activand din august  2007.Nu are limita de referali directi ! . Cu ajutorul functiei de traffic exchange se pot obtine referali pe alte siteuri !Forum in limba romana

3.Incentria

Plata pe reclama($)          =0.001-0,005
Suma minima de extras($)=1

Un site de acelasi tip ca si Clicksia.Online din 2008


Incentria
4.EarnEasyCash

Un site cu multiple posibilitati de castig si de promovare(traffic exchange)
Plata pe reclama           ($)=variaza
Suma minima de extras($)=0,90
Nu are limita de referali directi

5.BuxP

Plata pe reclama           ($)=0,001-0,005
Suma minima de extras($)=7.99
Nu are limita de referali directi.Numar mare de reclame.Ca o particularitate ofera bani si pentru vizualizarea de videoclipuri.Anul lansarii 2008



6.ClixSense

Plata pe reclama           ($)=0,001-0,02
Suma minima de extras($)=10
Nu are limita de referali directi.In afara de activitatea de vizualizare reclame are si un joc zilnic cu premii de la 10 centi la 1 dolar numit Clix Grid.(functioneaza ca o loterie -numarul de sanse gratuite zilnice fiind de 25)
Creat in 2007





7.Wordlinx

Plata pe reclama($)           =0,005-0,01
Suma minima de extras($)=10
Nu are limita de referali directi.Unul dintre cele mai vechi siteuri actin din 2003.

WordLinx - Get Paid To Click

 


8.Scarlet Clicks
Plata pe reclama($)           =0,0005-0,003
Suma minima de extras($)=0,10
Nu are Limita de referali directi
Anul lansarii:2009                                                                                                                                       


9.Adf.ly

Plata pe reclama           ($)=1 la 1000 vizitatori (in medie,suma difera in functie de tara vizitatorilor)
Suma minima de extras($)=5

Adf.ly are un mecanism total diferit de al celorlalte siteuri prezentate.El se adreseaza persoanelor cu imaginatie si creativitate.Ceea ce trebuie sa faci este sa-i determini pe altii sa dea click pe linkurile tale.Poti atasa reclama adf.ly oricarui site in afara de cele xxx.Apoi rezultatul obtinut trebuie plasat  pe forumuri sau siteuri vizualizate de cat mai multi vizitatori. Adf.ly este potrivit pentru cei care detin un site sau blog.Nu are limita de referali iar pentru fiecare referal primesti un procent reprezentand 20% din incasarile lui.
Banii se retrag automat in prima zi de luni din luna cu conditia sa fie minim 5$.

adf.ly - shorten links and earn money!









































19 comentarii:



  1. Cel mai puternic site PTC la ora actuala este fara doar si poate Neobux.

    Site - ul a luat nastere in aprie 2008 iar in prezent are peste 19 milioane de utilizatori in toata lumea, suma platita de neobux mebrilor sai fiind de peste 78 de milioane de dolari si este in continua crestere.


    Daca esti dispus sa sacrifici 10 de minute pe zi pentru a da cateva clicuri atunci cu siguranta o sa castigi si tu bani pe internet.

    Neobux este un site PTC (adica paid to click) unde esti platit cu pana la 2 centi pe fiecare click.

    Intradevar nu o sa te imbogatesti de unul singur peste noapte din clicurile pe care o dai tu, si aici urmeaza partea buna exista refferalii. Sunt 2 tipuri de refferali : directi si inchiriati.


    Referalii directii sunt persone cunoscute sau pe care le convigi sa se inscrie pe site dar acest lucru nu este obligatoriu.
    Referalii inchiriati - acesta este cea mai buna metoda de a face bani multi fara efort , imediat ce ai strans 0.60$ in contul tau poti sa inchiriezi 3 referali pentru 30 de zile care sa dea clickuri pentru tine. Ce este foarte important este ca, clikurile lor valoreaza 0.005 $ pentru un membru standard, adica de 5 ori mai mult decat un click dat de tine.

    Uite un exemplu: Ai dat timp de două luni , zilnic, click pe câte 10 link-uri, deci ai câstigat 60×10=600 centi , adică 6$. Din acesti 6$, 5$ ii poti investi, cumpărând 20 referrali pentru o lună, iar 1$ iti rămâne în cont. Dacă cei 20 referrali vor face zilnic click pe cate 5 reclame, după doar o lună, vei câstiga de pe urma lor o sumă de 5×0.5x20x30=1500 centi, adică 15$ ! (pentru membrii Golden se va dubla aceasta sumă. Deci triplu fată de cât ai investit.
    Nu e rentabil?

    Dacă ai avea 100 referrali, cu o media de 5 click-uri pe zi? 5×0.5x100x30=7500 centi, adică 75$ pe lună! cu doar 100 referrali !

    Imagineaza-ti cati dolari poti castiga cu 1000 sau 2000 de referrali si toate acestea fara a scoate nici un ban din buzunar .

    Inscrierea e gratuita si nu e obligatoriu sa investesti nimic daca nu vrei. Acest site are si forum in limba romana dedicat special utilizatorilor romani..

    Neobux plătește instant.

    Ce trebuie sa fac?

    Trebuie sa vizitezi niste linkuri (reclame) timp de 30 de secunde. Linkurile le gasesti la "View Advertisements" din meniul de sus. Pentru fiecare link pe care il vizitezi, primesti intre 0,1 centi si 2 centi in functie de tipul de reclama, iar pentru fiecare link pe care unul din referalii tai directi il viziteaza, primesti intre 0,05 centi si 1 cent. De asemenea vei castiga 1% din toate cumparaturile pe care referalli tai directi le fac pe site.

    Cati bani imi trebuie ca sa inchiriez referali?

    Un referal costa 20 de centi. Numarul minim de referali ce pot fi inchiriati sunt 3, iar maximul 100. Referali se gasesc sub forma de "pachete" a cate 3, 10, 20, 30, 40, 50, 70 si 100.

    Cum inchiriez referali?

    Pentru a inchiria referali, ei trebuie sa fie disponibili (butonul "REFERRALS" din contul NeoBux este de culoare verde). Daca nu sunt referali disponibili, poti sa incerci mai tarziu folosind linkul direct.

    Cand si cum scot banii din NeoBux?

    Banii din contul NeoBux ii poti scoate cand ajungi la suma minima de plata. Suma minima ce poate fi retrasa este 2$ (la prima plata), 3$ (la a doua plata), 4$ (la a treia plata) si tot asa pana la 10$. In momentul in care ai ajuns la suma minima de plata, butonul "YOUR PAYMENT" va deveni verde si vei putea cere plata. Dupa ce ai dat click pe buton si ai confirmat ca emailul este cel cu care te-ai inscris la Alertpay sau PayPal, vei primii banii automat, in cateva secunde



    Apasa pe link pentru inscriere:
    http://www.neobux.com/?r=paulirusu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici măcar nu mai merge cu PayPal uite ăsta merge cu PayPal
      https://wad.ojooo.com/register.php?ref=Dany8911

      Ștergere
  2. Socialbirth este un site pentru a`ti mari castigurile si de a face bani reali
    La inregistrare primesti 0.20$ si 50 puncte.
    Se procedeaza foarte simplu:

    1. Te inregistrezi cu un click aici http://socialbirth.com/?ref=784

    2. Intri in oricare sectiune doresti: Facebook Likes, Facebook Share, Facebook Subscribe si incepi sa castigi bani.
    Tot ce-a ce trebuie sa faceti sa dati click like, share, followers

    Pe acest site la fiecare referral adus de dumneavoastra primiti 0.50$ doar dupa ce respectivul a dat 100 de clickuri.
    Limita mimina de retragere a banilor este de 2$
    Plata se face prin Paypal.

    DOVADA PLATA: [img]http://oi50.tinypic.com/f3uuj5.jpg[/img]

    RăspundețiȘtergere
  3. DOLLARSINCOME
    Link: http://dollarsincome.com/-264692.htm

    Sistemul DollarsIncome este gandit ca o afacere gratuita pentru a obtine bani online. Acesta este cea mai simpla modalitate pentru o persoana cu foarte putina experienta sa se apuce de treaba. Ti se pun la dispozitie toate uneltele necesare pentru a incepe rapid si a avea succes(banere, link-uri, continut).
    Nu ai nevoie de abilitati tehnice sau cunostinte de programare. Tot ce ai nevoie este un computer conenctat la internet. Lucrezi pe internet, facand ceeea ce-ti place si fiind platit pentru asta. Vei fi platit pentru a urmari reclame, a efectua mici joburi si pentru invitarea de noi membrii.
    Vei fi platit pentru toate micile joburi care sunt efectuate de refererii tai. De la userii pe care i-ai recomandat poti primi pana la 60% comision pentru fiecare task efectuat.

    De exemplu, daca petreci doua ore zilnic si vizitezi 100 de site-uri pe zi si inca o ora in plus efectuand 10 mini joburi, poti castiga 20-40$ pe luna.
    Daca inviti prieteni, colegi, etc. fiecare iti va aduce o suma frumusica in fiecare luna.
    Poti de asemenea sa cumperi refereri, sa-i vinzi sau daca ei doresc pot sa plateasca o suma pe care tu o stabilesti si astfel sa nu mai fie refererii tai.
    Platile se fac prin PayPal si Liberty Reserve. Minimul de plata variaza intre 3-20$ in functie de tipul de user (20$ pentru cel mai simplu user). Procesarea platilor de catre DollarsIncome dureaza aproximativ 2-3 zile lucratoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrei sa ai un venit in plus si nu stii cum? cum sa faci bani pe net? e mai simplu decat crezi! In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi
    Iata cum castigi bani:
    - Primesti 6$ la inscriere;
    - Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
    - Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0, 5 centi;
    - Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cent;
    - primesti 10 centi pentru fiecare prieten care se inscrie din partea ta (pentru primi 200 de prieteni, apoi suma scade la 2 centi/prieten);
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/9ad41d8095993ab0d1 3ade5a89f9ae77




    RăspundețiȘtergere
  5. Cum castig bani? Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newslette)Cum castig bani? Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin: pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newslette)http://www.maildirect.ro/inregistrare/60f20c4a9aab26aacd4c8e52b180a70d

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare va prezint QuickBux!
    O metoda super usoara ,care in decurs de 10 zile iti va aduce garantat 2$
    Eu am testato si am primit plata!
    In prima zi se face 0.2000*10=2$
    E simplu!
    Inregistreaza-te aici:http://www.quickbux.net/?ref=burdenalexys

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici sunt cateva din cele mai bune site-uri PTC (paid to click) si platesc 100%, aveti dovezile de plata. Doar copiati linkul pe care vreti sa va inregistrati in browserul dumneavoastra.

    http://dollarsincome.com/-396657.htm
    http://www.clixsense.com/?6320482
    http://www.probux.com/?r=BabataGabriel
    http://www.gladbux.com/?ref=babatagabriel
    http://www.fusebux.com/index.php?r=BabataGabriel
    http://www.zapbux.com/index.php?r=BabataGabriel
    http://www.neobux.com/?r=BabataGabriel
    http://drclix.com/?ref=BabataGabriel
    http://wordlinx.com/?r=640415
    http://www.globalbux.net/?ref=BabataGabriel
    http://www.goldenclix.com/?ref=BabataGabriel

    Nu necesita investitii, asta in cazul in care nu doriti acest lucru. Nu aveti nimic de pierdut ! Aceste site-uri nu sunt SCAM, sunt printre cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. toate sunt vrajeli,cel mai bun este care am facut 100 dolari pe luna esre http://like-ex.com/?ref=103592

    RăspundețiȘtergere
  9. Aceste site-uri chiar platesc asa ca nu mai vorbi aiurea daca nu stii !
    Acum 2 zile am primit bani sau vrei sa iti fac si print sa iti arat?!! Mai ales daca va inscrieti pe mai multe site-uri veti castiga si mai mult, e mult mai bine decat sa pierzi vremea pe facebook sau pe jocuri. Pe aceasta adresa aveti unele dintre cele mai de incredere PTC-uri !! http://banidinptc.cabanova.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. Castiga bani cu Paidviewpoint chiar si de pe telefon( http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 ) . Un site care Iti da 0.10centi la fiecare chestionar de 1 min.pe zi, 1$ la inscriere, dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar.Plata se face la 15$ prin PayPal, deci trebuie sa iti faci cont PayPal. Totul consta in perseverenta. Insrie-te aici: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8

    RăspundețiȘtergere
  11. Va invit sa facem bani impreuna!

    Fara investitii , fara prea multe cunostinte in calculatoare, cu un minim de efort, dar cu rabdare si perseverenta, se poate ajunge la castiguri de la cativa centi la inceput, pana la sute sau chiar mii de dolari dupa cateva luni de zile. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati click pe link-urile de mai jos, sa va inscrieti pe cat mai multe dintre ele si apoi sa incepeti sa acumulati bani. Ce trebuie facut?…..Nimic mai simplu……dati cateva click-uri zilnic pe niste reclame atasate, si in timp se aduna banii.
    Succes si inscrieti-va acum fiindca merita!


    http://www.neobux.com/?r=florin210673

    http://www.probux.com/?r=florin210673

    http://www.fusebux.com/index.php?r=florin210673

    http://www.areabux.com/?r=florin210673

    http://www.zapbux.com/index.php?r=florin210673

    http://wad.ojooo.com/register.php?ref=florin210673

    http://www.goldenclix.com/?ref=florin210673

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca esti o persoana cu ceva timp liber caruia ii place sa faca bani din chestii marunte, gen ptc-uri, unul recomandat ar fi dollarsincome.
    Este 100% legitim, am facut vreo 6 retrageri in decursul a 6-7 luni, sume modice de 5-6-7 dolari. Retragereea se face odata la 20 de zile odata ce sunteti avansati la rankul de amator prin completarea unui formular cu date personale (nume, prenume, etc..) situat in partea de sus, langa rank avand denumirea "lift your rank".
    Castigurile nu sunt enorme, dar daca perseverezi poti produce in jur de 1-2 dolari efectuand job-uri (unele fiind platite si cu 0.25 centi)
    si dand click pe reclame (reclamele sunt nesfarsite).
    Acesta este linkul meu de afiliere:

    http://dollarsincome.com/-264692.htm

    Tin sa precizez ca, chiar daca va inregistrati fara un anume link de afiliere, la inregistrare vi se va da un manager aleatoriu caruia ii veti fi afiliat.

    RăspundețiȘtergere
  13. DOLLARSINCOME ESTE O INSELATORIE PE FATA!!!! M-am inscris si eu pe acest site la data de 31/10/2014 si am adunat 24 de dolari pana la data de 20/11/2014. Pana aici totul parea foarte frumos si interesant. Insa am cerut sa mi se faca plata conform regulamentului si anume la 20 de zile de la inscriere. Ei bine primesc mereu acelasi mesaj "Error: you can withdraw once in 20 days, or in 20 days since your registration." Si asta e tot nu ai cu cine sa vorbesti ca nu iti raspunde nimeni. IN CONCLUZIE NU VA PIERDETI TIMPUL CU DOLLARSINCOME !!! ESTE FURT PE FATA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bani pe net în 2015
    Cel mai bun PTC--> http://www.clixsense.com/?3720089
    Cei care se înscriu primesc ghid + sfaturi gratis!
    Cele mai bune PTC-uri--> top2014ptc.wordpress.com
    Detalii--> dobreaurelian1988@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

  15. PTC-ul anului 2015>>> http://trafficmonsoon.com/?ref=stefyazzurro
    Zilnic ai 10 centi din clickurile tale + 10 centi de la fiecare referral
    Cei care se înscriu primesc ghid

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca vrei sa faci bani intra aici :
    https://trafficmonsoon.com/?ref=Marian321

    RăspundețiȘtergere
  17. http://2captcha.com/?from=1272353
    acesta e cel mai bun site cu adevarat, e unul care plateste, eu am facut 1$ si am incercat sa scot ca dovada sa vad daca merita de lucrat, si banii au ajuns in mai putin de 10secunde pe webmoney, deci acuma am incredere ca merita de facut bani pe acest site, eu deja lucrez de citeva luni si daa te starui poti face si 5-10$ pe zi e o suma ft buna deci intrati si va veti convinge ca plateste bine daca munceti si nu e nimic greu, bafta la toti!

    RăspundețiȘtergere
  18. pentru free bitcoin:
    https://freebitco.in/?r=3198810

    sau pentru free dogecoin:
    http://freedoge.co.in/?r=695472

    deasemenea daca aveti timp de stat pe net
    se pot face bani vizualizand reclame:
    http://btcclicks.com/?r=953248ef

    sau
    https://bitsforclicks.com/?r=4R9IZAJIPCT01UJ

    RăspundețiȘtergere